5. nov. kl. 19.00 afholder jeg foredrag på Videbæk bibliotek

Antiinflammatorisk kost for begyndere

Mange undersøgelser og studier har efterhånden påvist, at inflammation i kroppen har en stor negativ indvirkning på vores helbred. Muskel- og ledsmerter, gigt og fordøjelsesproblemer er blot nogle af de problemstillinger, hvor antiinflammatorisk kost har vist sig at være gavnlig. Mange har hørt og læst om antiinflammatorisk kost, men hvordan kommer man lige i gang? 

Kom og lyt med, arrangementet koster 30 kr incl. kaffe/te og er åbent for alle.
Jeg glæder mig til at se Jer.

Efterårstilbud 20% rabat på alle pakker!

 

Grib chancen for at få sparket liv i din livsstilsændring. Få mere energi i hverdagen og bliv dine sygdomsfremmende symptomer kvit.

Jeg vil støtte og hjælpe dig med at få skabt nogle nye og sundere vaner. Der er ingen grund til at udskyde beslutningen, ring eller skriv til mig allerede i dag.

 

 

SANDkost tilbyder en livsstilsændring i DIT tempo!

 

Jeg tilbyder bl.a. denne pakke, hvor motion og kostvejledning går hånd i hånd. Vi vil have fokus på en omlægning af gamle og uhensigtsmæssige vaner, så målet om en livsstilsændring opnås. Vi vil sammen tilrettelægge en kostplan, der passer til dig og dine behov i en travl hverdag.

Kontakt mig for en uforpligtende snak, eller læs om mine andre tilbud på siden.

 

 

 

Drømmer du om et sundere 2019 – 2020?

Jeg har i samarbejde med AOF udarbejdet nye spændende og sunde tilbud til hele familien.

Så glæd Jer, for jeg vil inden længe løfte sløret for hvilke hold der er tale om.

 

www.ringkobing-skjern.aof.dk

Jeg glæder mig til at se jer.