Der kan være mange årsager til, at du viser interesse for min side og måske endda overvejer en kostvejledning.

Du har måske lige fået konstateret en sygdom eller en problematik, der kræver en livsstilsændring og hvor starter man? Forvirringen er total og tankerne kører rundt i dit hoved, “hvad gør jeg”?

Du bøvler måske lidt med fordøjelsen, har symptomer som skiftende diarre og forstoppelse, hovedpine og et lavt energi niveau. Symptomer som mange af os går rundt med, uden at gøre noget ved dem, selvom at vores passivitet kan føre til kroniske problemstillinger. Ofte kan justeringer af vores livsstil, lindre eller løse problemet.

Eller også har du “bare glemt dig selv”, i en hverdag fyldt med gøremål, legeaftaler, aftensmad og vasketøj. Drømmen om at leve lidt sundere og måske smide de overflødige kilo, er blevet udsat til “på mandag” uge efter uge.

Uanset hvad din motivation er, kan jeg støtte og hjælpe dig.
Første skridt er at tage ansvar, vi skal lytte til vores krops signaler og handle på dem, istedet for blot at acceptere en hverdag med uregelmæssigheder, manglende energi eller sågar smerter. Ved at besøge min side er du godt på vej til at tage din sundhed i dine egne hænder!